Gunther Verhaeren

Werkleider Lokaal Zorgbestuur Haacht"Het eerste contact met vzw bycykel verliep zeer vlot en er werd snel een leverdatum afgesproken. Het eerste model dat geleverd werd, een Urban Arrow L, bleek al snel iets te log voor onze collega die instaat voor de ophaling van zwerfvuil in de gemeente.


Zonder veel aarzelen stelde vzw bycykel dan de Urban Arrow Shorty voor die wij kort daarna 2 weken hebben kunnen testen en waarover onze collega zeer tevreden was. De Shorty is zeer wendbaar en de bak voorin is ruim voldoende om een vuilzak in op te hangen om zo het zwerfvuil op te halen.


In het algemeen zijn wij dus zeer tevreden over de service en de Shorty. Wij zijn alvast gewonnen voor het idee om het zwerfvuil op het halen met de bakfiets".

Tom Calloens

Coördinator Fietserij Aalst


"We waren al een tijdje aan het twijfelen om een aanhangkar te kopen voor onze fietskoerierdienst. Soms krijgen wij opdrachten waar we dan 2 keer over en weer moeten fietsen.


Toen kwam het aanbod van vzw bycykel om eens een cargo trailer uit te testen uit de lucht gevallen, de perfecte timing.


Het was al snel duidelijk dat dit voor ons een mooie oplossing was. We kunnen ons nu ook focussen op het transport van grotere hoeveelheden.


Met deze cargo trailer gaan we nu op zoek naar nog meer opportuniteiten."

Filip Van Den Rijse

Zaakvoerder Het Hinkelspel Gent


"Over de service hebben we niks dan goeds te zeggen. Duidelijke afspraken die correct nagekomen worden, flexibel in het afleveren en ophalen van de testexemplaren.


Het advies was welgekomen. De verschillende mogelijkheden werden op voorhand afgetoetst aan onze noden waardoor er al een eerste selectie plaatsvond en we geen 20 exemplaren moeten testen. Er werd duidelijk rekening gehouden met wat we nodig hebben en welke opties hiervoor in aanmerking komen. Ook werd er duidelijk uitgelegd wat voor- en nadelen kunnen zijn van bepaalde systemen en combinaties.


Via de testkaravaan kunnen we nu met veel meer zekerheid bepalen waarin we het best kunnen investeren."