We bieden advies en begeleiding voor zowel bedrijven, gemeenten en steden als non-profit organisaties.

Bedrijven

Non-profit

Steden & gemeenten

De inzet van de fiets kan op vele manieren en dit zowel bij éénmanszaken, kleine en grote KMO’ s en grote bedrijven. Zo zijn er diverse fietsoplossingen mogelijk voor het woon-werk verkeer.

Tussen verschillende bedrijfssites kan de inzet van poolfietsen een oplossing bieden. Goederen leveren en diensten aanbieden met behulp van cargofietsen en fietstrailers behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Onze zusterorganisatie smartbikes biedt diverse stadsfietsen, e-bikes, cargo e-bikes als fietstrailers aan, incl. full service en mobiele hersteldienst. Het is tevens mogelijk de fietsen te personaliseren alsook fietsen uit te rusten met slimme elektronische sloten. Ook voor fietsenstallingen en laadvoorzieningen kan u bij Smartbikes terecht.

 

Heb je als bedrijf een idee, een vraag omtrent de inzet van (cargo)fietsen?  We bekijken graag de mogelijkheden tot het opzetten van een succesvol fietstraject.

Voor heel wat non-profit organisaties kan de inzet van de fiets een duurzame en economische mobiliteitsoplossing zijn binnen de specifieke werking.

 

Het uitschrijven, opvolgen en coördineren van fiets gerelateerde maatwerk-projecten behoort tot onze kerntaken.  Hierbij zijn we veelal een trendsetter voor nieuwe initiatieven en het opzetten van unieke pilots. We bekijken met veel plezier of en op welke wijze de (cargo)fiets in jouw organisatie een slimme oplossing kan bieden.


De transitie naar een nieuwe, duurzame mobiliteitscultuur is volop bezig. We ondersteunen zowel kleine en grote gemeenten en steden in deze boeiende transitie.  En dit zowel door het verlenen van mobiliteitsadvies als door het aanbieden van diverse fietsdiensten. Ook voor maatwerk - fietsprojecten en het uitschrijven van subsidiedossier alsook de projectcoördinatie kan u bij ons terecht.

 

Al deze dienstverlening kan bovendien voordelig en laagdrempelig via een lidmaatschap. Meer info gewenst, neem dan zeker contact op.