Partners:

Hof van Beroep Antwerpen

Rechtbank van Eerste Aanleg Antwerpen

E-Utility bikes voor dienstenbedrijven in Antwerpen

De inzet van é-utility bikes voor dienstenbedrijven in Antwerpen


Met dit project leggen we de focus op het verduurzamen van de ‘zakelijke’ dienstverlening in stedelijke context.


Honderden bedrijvenen en organisaties uit diverse sectoren doorkruisen dagelijks Antwerpen voor het leveren van diensten aan bedrijven en inwoners. 


Bycykel npo wil deze bedrijven op een laagdrempelige wijze begeleiden in het maken van de switch naar een duurzaam stedelijke logistiek.

En jij...

datum gewijzigd: november 2020

hoe werkt het?

Bycykel npo wil de dienstenbedrijven in Antwerpen maximaal ondersteunen in de switch naar een duurzame stedelijke stadslogistiek.

 

Concreet, deelnemende dienstenbedrijven kunnen tot de zomer van 2022 een testaanbod ( e-cargo fietsen en/of trailers) huren aan bijzonder gunstige voorwaarden. Er wordt een korting voorzien van 30% op het huurtarief.

Samen met jou gaan we op zoek naar de gepaste cargo fiets/ trailer zodat jouw medewerkers vlot en efficiënt Antwerpen kunnen doorkruisen.

 

Ben je geïnteresseerd of wens je meer info , neem dan zeker contact op. Tot binnenkort!

nieuwsberichten

28/10/2020

Stad houdt bijeenkomst rond stedelijke logistiek

In juli lanceerde de stad een oproep om bestaande logistieke diensten te promoten bij lokale handelaren. Dit omdat de logistieke sector een belangrijke bijdrage kan leveren aan de oplossing van mobiliteitsproblemen. De resultaten van die projectoproep werden bekendgemaakt op de eerste digitale bijeenkomst rond stedelijke logistiek in Antwerpen.Zie het krantenartikel hier.

Bycykel npo

Bijlokestraat 21A

9070 Destelbergen

BE0644 731 581

info@bycykel.be

+32 (0)93 778 770

Copyright @ All Rights Reserved