Jürgen Craeye - gedelegeerd bestuurder / voorzitter

 

Jürgen heeft meer dan 15 jaar ervaring in de mobiliteitssector. In deze periode was hij dé gangmaker bij diverse innovatieve fietsprojecten.

In 2001 startte hij als verantwoordelijke voor het fietsenstallingsbeleid in Gent. In 2002 maakte Jürgen de overstap naar studentENmobiliteit vzw, een fietsverhuurorganisatie voor studenten. Onder zijn vleugels groeide studentENmobiliteit vzw uit tot de grootste fietsverhuurorganisatie voor studenten in de BENELUX met meer dan 8000 fietsen in verhuur in 2006.

StudentENmobiliteit was op vele domeinen een trendsetter (eigen verhuursoftware, eigen ontwikkeling huurfietsen...).

Als directeur en stichtend lid bij bycykel vzw zet Jürgen maximaal in op innovatieve en dynamische fietsprojecten. Zo werd in 2017 het eerste hybride fietsdeelsysteem in België "smartbikes" opgestart.

 

 

Tycho Verbelen - ondervoorzitter

 

Als A-trainer Triatlon begon Tycho zijn carrière als sportcoach. Nadien was hij vele jaren actief als zaakvoerder, groothandel - import van fietsonderdelen. Tycho heeft tevens een diploma fietstechniek op zak en was docent fietsmechanica bij Syntra. Sinds 2014 is Tycho productontwikkelaar en specialiseert zich in track en trace modules in het bijzonder binnen de fietsbranche.

 

 

Astrid Vanden Brande - secretaris

 

Astrid heeft 19 jaar ervaring als logistiek beheerder. Bij vzw bycykel zorgt Astrid voor een vlotte administratieve opvolging binnen de verschillende projecten.

Copyright @ All Rights Reserved

Maatschappelijke Zetel:

Bijlokestraat 21A - 9070 Destelbergen - Belgium

Phone: +32 9 377 87 70

E-mail: info@bycykel.be

BTW-nr: BE 0644 731 581

Rekeningnr: BE53 5230 8088 6153

Privacyverklaring